Go to Top

Подаряваме билет за SEO Конференция 2014!

SEO Конференция 2014

Поета още от онова време го е написал:

“Кой не знай за SEO конференцията,
кой не е слушал за нея?” 

Или както е по-модерно да се пита в днешни дни:

“Кой, кой???”

Ако все пак има такива люде, нека има разкажем малко за най-значимото събитие в SEO средите в България.

SEO конференция 2014 ще се проведе на 04.04.2014 в Интер Експо Център в София.
Конференцията се очаква да събере елита на SEO-тата (люде занимаващи се с оптимизация на сайтове за търсачки като Google) в България и не само.

Лектори на събитието ще са едни от първенците в бранша и някой длъжностни лица от самия Google: Мария Моева (Google), Адриян Христов (Google), Огнян Младенов (SEOM), Васил Тошков (Cloxy), Лили Грозева, Евгени Йорданов, Теодор Захариев (SEO Teo), Борислав Арапчев (Idea Studio), Любомир Любомиров (Рокет Студио), Иво Илиев, Димитър Димитров (Inbound.bg), Геннадий Воробьов (Optimization.bg), Олег Саламаха (Netpeak.ua), Калин Василев (ORM.bg), Георги Стефанов (GanBox), Пламен Бързев (411Marketing), Станислав Димитров (AdAcademy), Огнян Попов (Commission Share)
Както и още няколко гост лектори от Google и Yandex, които се уточняват в момента.

Организаторите от SEOM и Cloxy очакват на събитието да присъстват над 400 човека – SEO оптимизатори, програмисти, уеб дизайнери, IT мениджъри и други интересуващи се от тенденциите и последните новости в SEO оптимизацията.

Билети за събитието може да си закупите от официалния сайт на SEO конференцията: http://seoconference.net.
Побързайте защото са на изчерпване!

Ако пък се чувствате късметлия ние ще ви дадем възможност да спечелите един билет за SEO конференция 2014!

 

Оказа се, че един от билети, които закупихме, предвидливо, доста по-рано ще ни е излишен. Решихме да подарим билета на един от нашите последователи в Google+.

И за да няма никакво съмнение и за да сме максимално обективни сме поканили Борислав Арапчев (Идея Студио ООД) – един от лекторите на SEO Конференцията, да изтегли късметлията.

Тегленето ще направим точно след две седмици на 26.03.2014 (сряда).

Ще бъдат изтеглени три имена. Ще направим опит да се свържем с първия изтеглен чрез контактите оставени в профила му в Google+. Ако до 48 часа не успеем да се свържем с лицето от профила или по някаква причина лицето не желае да използва билета ще се свържем със следващия изтеглен. И така докато намерим някой, който желае билета. 🙂

В тегленето ще участват всички добавили в кръговете си фирмената ни страница в Google+: https://plus.google.com/+NettrioNet/ до 12:00 ч. на 26.03.2014.

Пожелаваме късмет на желаещите да присъстват на най-голямото събитие в бранша!

 

А ти имаш ли билет за SEO Конференцията?

Провери своя късмет – запиши се сега! 🙂

2 Responses to "Подаряваме билет за SEO Конференция 2014!"

  • Уеб Студио Дива
    14.03.2014 - 10:16

    Благодаря за страхотния шанс колеги,

    Толкова бързо се заграбиха тези билети, че направо ми идва да измисля начин как да мина нелегално, но да вляза на тази конференция.

    Поздрави