Go to Top

Неттрио подкрепи турнира по MMA Cage of Glory 4

MMA Cage of Glory 4-неттрио

Уеб дизайн студио Неттрио се обяви в подкрепа на българските бойни изкуства като стана част от най-мащабното събитие в сферата на спортните боеве Cage of Glory 4.

Състезанието Cage of Glory 4 се проведе на 13 юли в клуб Event 87 в черноморския град Обзор. Тази гала вечер събра за четвърти пореден път български и чуждестранни състезатели, които представиха зрелищни боеве по правилата на ММА. Над 1 500 зрители посетиха състезанието на живо, така за пореден път този турнир се доказа като най-зрелищното събитие в бойните спортове в България.

Няколко дни преди събитието самата Преслава се престраши да влезе в клетката на славата, за да покаже своите възможности.  🙂

MMA Cage of Glory 4-ПреславаMMA Cage of Glory 4-Preslava

 

До месец се очаква ново издание на турнира по смесени бойни изкуства Cage of Glory 5 в курорта Златни пясъци край Варна.

Ние от уеб дизайн студио Неттрио се обявяваме в подкрепа на развитието на спорта в България, тъй като така се подкрепя физическото и емоционално развитие както на подрастващите, така и на реализираните състезатели. Особено важно е да се дава приоритет на спорта, като метод за самодоказване и основен начин за разработване на индивидуални заложби и потенциал.

Благодарим на организаторите на Cage of Glory , че ни предоставиха възможността да станем част от това събитие!

 

MMA Cage of Glory 4-nettrio

One Response to "Неттрио подкрепи турнира по MMA Cage of Glory 4"

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *